Siren-logo-white

Taikuriluento Belgiassa

Belgian taikurit, Belgian Magic Federation järjesti yhdistyksen historian ensimmäisen taikurikonferenssin Brysselissa 11.10.2015. Tapahtumassa oli kilpailuja, työpajoja, esityksiä ja taikuriluentoja jopa kolmessa luentosalissa yhtäaikaa. Valinnanvaraa siis riitti lähes kolmellesadalle belgialaiselle taikurille jotka paikalle tulivat. Pidin oman lunetoni kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla paikalla oli ihan kivasti asiasta kiinnostuneita. 

Esiintyjät ja luennoitsijat BelgiassaLuennoimassa Belgiassa

Kajastus 3 2015

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu Ry:n Kajastus-lehden numerossa 3/2015 on kolmen sivun juttu taikatempuistani joita olen kehittänyt ja esittänyt näkövammaisille. Jutussa kerrotaan miten tällainen hullu idea lähti liikkeelle ja miten se on edennyt viimeiset lähes 10 vuotta ja jopa mihin se on vielä tänä syksynä johtamassa. Jutun on kirjoittanut Rauni Laihonen. 

Kajastus 32015 s 12 m Kajastus 32015 s 13 m Kajastus 32015 s 14 m

KANTOLAN TUPARIT

Hämeenlinnan Kantolaan rakennettiin tapahtumapuisto. Viralliset avajaiset lienevät heinäkuussa kun AC/DC tulee täräyttämään paikan kunnolla kuntoon.

Mutta pitihän alue korkata käyttöön jo aiemmin. Kantolan Tuparit vietettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä launataina 13.6.2015. Ohjelmaa oli laidasta laitaan, improteatterista tansiinn ja bändeihin. Ja mukana oli myös Mystikko Alexander XIII sekä yksi silmänkääntäjä! Kännykällä otetut valokuvat napsi Turo Rantanen.

Kantolan tuparit 1362015Kantolan tuparit 1362015 2 

Taikuutta myös näkövammaisille

Yksi monista taikuriprojekteistani pääsi tämän vuoden maaliskuussa amerikkalaiseen taikurilehteen.

I.B.M.n  (International Borherhood of Magicians)  jäsenlehti ”The Linking Ring” julkaisi yhdeksän sivun verran kehittämiäni taikatemppuja jotka on tarkoitettu näkövammaisille. Aihe taisi olla uusi ja yllättävä, koska lehden yli yhdeksänkymmenen vuoden historiassa ei ole kertaakaan julkaistu taikatemppuja näkövammaisille. Ja ilmeisesti kukaan suomalainen taikuri ei ole aiemmin saanut materiaaliaan lehden sivuille.

The Linking Ring perustettiin vuonna 1923, se ilmestyy joka kuukausi, ilmestyy 88:ssä maassa ja sen levikki on yli 15 000 mikä tekee The Linking Ringistä suurimman ja vanhimman taikurilehden.

The Linking Ring lehden sisäsivu

 

 

Vintagesirkus

Joskus taikuri ei vaan yksin riitä. Lauantaina 21.3.2015 Vähikkän seurojen talolla on häät ja teemana Vintagesirkus. Koska taikuri ei yksin ole niin sirkusmainen, mukanani oli Sirkusduo Faysas.

 Iida 2Kanerva 3Faysas 2